tirsdag 14. juli 2009

Min lille hagebenk

Denne skjønne lille benken er helt unik og en av mine
favoritter i hagen! Unik fordi den er tegnet av min søster og produsert av Morten Løvdal og Kai Stokkebokjær! I anledning min 30 års dag, brukte disse menneskene mye av sin tid til å lage denne til meg! Den er rett og slett helt nydelig! Den er bygd slik at jeg kunne plante klatreroser på hver side slik at de kan slynge seg oppetter "portalen"! akkurat sånn jeg ønsket meg! Da jeg fikk benken fulgte det med et kort hvor det sto at benken skulle plasseres et sted hvor jeg bare kunne slappe av med en kopp kaff eller jordbær på strå, mens jeg ser på barna som leker! Og sånn ble det. Det er akkurat plass til lille meg der - og jeg har mange ganger koset meg med kaffi og barnelek her. Kveldssolen får jeg også her. De pepitarutede putene kjøpte jeg på Frk Olsen i Arendal og passer perfekt synes jeg. Jeg håper rosene når toppen om noen år - det blir bare vakkert! I dag må jeg virkelig takke for det fine været! Etter over en uke med regn vardet godt å nyte sola og varmen igjen! Og så må jeg takke Line min søster og beste venn for min vakre lille hagebenk - jeg elsker den!

søndag 12. juli 2009

Uteliv

Jeg kan ikke tenke meg sommer uten hage og uteliv! Det beste jeg kan gjøre er å rusle rundt i hagen og plukke litt på rosene, studere fine farger og plukke inn en aldri så liten bukett på bordet. I år har jeg jammen fått plukke to rosa peoner! Jeg plantet peonene for sikkert 3 år siden, og først
nå blir jeg belønnet med to vakre velduftende blomster! I år fikk jeg jammen masse blomster på Jasminbusken som jeg plantet i fjor også! Synd de har så kort blomstringstid!
I år har vi kjøpt en paviliong som vi har satt opp på verandaen og jeg bare elsker den! Her koser vi oss på varme sommerdager og om kveldene alene med lys i lykter - eller sammen med gode venner til langt på natt! Vel investerte penger vil jeg si, og her kan en virkelig pynte opp! Puter, pledd, lykter og koselige blomster får jeg ikke nok av under her!
Nå lengter jeg virkelig tilbake til tropevarmen for et par uker siden! Da var det ypperlig å komme unna sola i paviliongen! Takk Camilla "Roser og sjarm" for inspirasjon! Trygvemannen hadde bursdag 3 juli, så jeg tenkte det var en god unnskyldning for å ta en verandafest med gode venner og naboer. Menyen var reker og selvfølgelig masse vin! Her satt vi under tak og godt rustet mot knott og utøy med myggnettingen til langt ut på morgenen! Takk gode venner, for hyggelige stunder, håper det blir flere i løpet av sommeren!
Gi meg fint vær igjen!!!!!!!!!!!!