onsdag 4. november 2009

Endelig den perfekte tallerkenhylla!

Ja tenk, den perfekte tallerkenhylla finnes! Etter flere runder både her og der, fant jeg denne flotte hylla på Frk Olsen i Arendal. Det passet igrunn veldig fint fordi jeg hadde et gavekort som jeg hadde tenkt å bruke på en stor dyr ting! Og her er den!
Jeg må vel takke Stine og Svein Åge for denne - gavekortet fikk jeg for å passe den vakre prinsen deres da de giftet seg i sommer!

Planen var at den skulle henge på en vegg på kjøkkenet, for tallerkenhyller bør vel strengt tatt være på kjøkkenet! Men det var noe som sa meg at den hylla skulle bli fin i stua! Og her ble den! Trygvemannen var igjen lettere forbanna på opphenget på denne også - men opp kom den etter mye om og men! Her er det bare fantasien som setter grenser for hva som kan plasseres! De flotte bladene fra Jeanne D` Arc Living er jo dekorative i seg selv! Det er veldig koselig å ha små telysholdere på hylla også!
NEi nå er jeg fornøyd asså - jeg kjenner jeg har litt dilla på hyller for tiden - så det blir nok flere snart! Jeg kjenner også at julepyntdilla også begynner å våkne til liv! Og jeg tenker på de lekre nye julekulene i fattigmannssølv som jeg kjøpte fra Lune hjem i fjor..............! Tiden går og nå er det snart nok en skoleuke til Oslo og jeg gleder meg! Og så er det bare et hopp og et lakk til adent og jul! I dag er det 8 år siden jeg fikk en av livets største gaver: min gode August.
Å som de gir meg glede i livet de guttene!
Au revoir!
8 kommentarer:

 1. å ja,den var bare flott kristin!! skjønner godt du ville ha den i stua:)) så fint dekorert den var:),du er bare flink altså!

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Så fin hylla ble!! Det var godt du fant noe du likte, de har jo så mye fint der, så det er ikke lett å bestemme seg:-)
  Håper du snart legger ut noen julebilder, det hadde vært koselig å se..
  Vi ses værtfall i kalas til jul, og jeg skal bake kake hihi..klem Stine
  ha en fin kveld...:-)

  SvarSlett
 3. Har forresten en award til deg, inne på siden min:-)

  SvarSlett
 4. Men jøss, tusen takk!
  Tror ikke jeg fortjener det men!
  Er i full gang med å pynte til jul, så det kommer nok snart noen innlegg snart!

  SvarSlett
 5. hallu:) har også en award til deg;))

  SvarSlett
 6. Meget fin tallerkenhylde. Den kan jeg godt forstå at du er glad for. :-)
  Kram, Birgitte

  SvarSlett
 7. Hei på deg.

  Flott blogg du har. Å en kjempefin hylle du har kjøpt. ;o)

  Ha en fin dag.

  Klem Simone :o)

  SvarSlett
 8. Hyllen var kjempe flott. Har selv kjøpt meg en talerkenhylle, og den blir heller ikke hengt opp på kjøkkenet:).
  Ønsker deg en riktig god kveld.
  Klem Alfa

  SvarSlett