fredag 25. september 2009

Hverdag og høst

Det er jammen godt å være hjemme igjen etter en liten uke i Oslo. Da jeg kom hjem med bussen sto det tre hoppende glade gutter og venta på meg med selvplukkede blomster i handa. Hjemme var alt som jeg liker å ha det, og guttene hadde holdt det de lovet - nemlig å rydde, vaske tøy og være gode venner!
I går traff jeg min trofaste venninne Elisabeth i Grimstad - vi hadde for en stund siden planlagt å treffes for å ta en tur i Grimstad by. Det er nemlig en butikk der http://www.meretesatelier.no/ som har en av landets største utvalg av Green Gate! For en utrolig fin butikk!Og der klarte vi å bruke masse tid og penger på masse vakre ting! Nå er Elisabeth offisielt hekta på Green Gate hun også!
Jeg fikk kjøpt meg to eggeglass, en liten mugge og en boks og var strålende fornøyd med kjøpet! Fikk også med meg katalogen med høst og vinterkolleksjonen og her kan en jo bare drømme seg bort! Den lille muggen er jeg ekstra fornøyd med, for den er passelig til August og Martinius sine hender. Martinius prøvde den i dag til frokosten og er veldig fornøyd med å kunne helle drikke til seg selv. Så Elisabeth - jeg foreslår å gjøre denne turen til en tradisjon jeg! Takk for en hyggelig dag!

Ellers så har jeg fått meg en ny bok som jeg har bestillt fra en nettbokhandel jeg http://www.capris.no/ fikk i tips fra Camilla (Roser og sjarm). Den var knallbillig i forhold til butikkene hjemme. Betalte kun 113 kr for den og den er jo bare vakker og veldig inspirerende!
Nå står høsten for tur og hagen min er full av barnåler og blader! Hortensiaene begynner å bli slitne, men rosene står med knopper enda, så jeg må nyte de friske blomstene som jeg kan ta inn hver dag! Jeg må jo si at jeg gleder meg til å kose meg inne med fyr i ovnen og koselige lykter og lys! Alle årstider har sin sjarm!
Uansett så vil jeg rette en hyllest til gode gutter, huslige pappaer, søster som jeg savner, fantastiske kolleger og en til en ny skolevenninne som tenker på meg når hun er i "Linneas Hage" Jeg er med neste gang Marianne! God helg!










4 kommentarer:

  1. hei hei,den butikken i grimstad true e sannelig ike e har fått med meg,.må e få sjekka ut:).du har fått bestilt deg bok ja;) var kjempe koselig!! Jeg har faktisk vært innom linneas hage i Nittedal,men må si at jeg faktisk ble litt skuffa..hadde mye fint,men var en bitte liten butikk..hadde kanskje bare alt for store forventninger siden de har så mye fint på nettet;) men var ikke langt fra oslo da,er jo verdt en kikk når du er på de kanter:)

    SvarSlett
  2. Så vackert du dekorerat fatet - verkligen smakfullt... Och blå hortensia är väl något av det finaste som finns?!
    Ha en mysig helg!
    Kramar Joy

    SvarSlett
  3. Hei kusine Kristin, håper du har det bra, selv om det er lenge siden jeg har sett deg her i blogglandia..:-) Klem

    SvarSlett
  4. hei hei!
    fant siden din! og den nye hyllen din var kjempe fin! har lett og lett selv jeg!
    fant min til slutt jeg også!

    godt nytt år til deg & dine!

    mvh jeanette

    SvarSlett